ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο Κύπριος ληστής με το κουζινομάχαιρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο Κύπριος ληστής με το κουζινομάχαιρο

Φόρεσε χειροπέδες ο Κύπριος ληστής με το κουζινομάχαιρο ο οποίος τις τελευταίες μέρες έγινε πονοκέφαλος για τους ιδιοκτήτες περιπτέρων στη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 11/01 συνελήφθη 31χρονος άντρας ως ύποπτος για τις δυο ληστείες που διαπράχθηκαν στις 05 Ιανουαρίου καθώς και στις 8 του ίδιου μήνα σε περίπτερα της Λεμεσού

Θυμίζουμε πως στις 05 Ιανουαρίου, δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα εισήλθαν γύρω στις 04:35 το πρωί σε περίπτερο και υπό την απειλή μαχαιριού απέσπασαν από τον υπάλληλο χρηματικό ποσό και κάποια προϊόντα. Ακολούθως, τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από την πάροδο τριών ήμερών και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου, κουκουλοφόρος εισήλθε σε περίπτερο στη Λεμεσό και υπό την απειλή μαχαιριού απέσπασε γύρω στα 200 ευρώ και μερικές κούτες τσιγάρων από τον υπάλληλο του περιπτέρου.

Ο δράστης απείλησε τον υπάλληλο με κυπριακή προφορά.

To TAE Λεμεσού μετά από εξετάσεις αλλά και έρευνες στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των πιο πάνω υποστατικών προχώρησε στην σύλληψη του 31χρονο από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE