Τέλος και με τη βούλα από την Ομόνοια

Τέλος και με τη βούλα από την Ομόνοια

Τέλος και επίσημα από την Ομόνοια ο Φαμπρίσιο, αφού η διοίκηση των “πράσινων” ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Ο Φαμπρίσιο αποχαιρετά πρόωρα το “τριφύλλι”, μετρώντας 13 συμμετοχές και ένα γκολ.

Αναλυτικά:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Φαμπρίσιο Ντορνέλας. Ο Σύλλογος εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE