ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνε για 3 προσθήκες… φέρνουν κι άλλο κίπερ

Πάνε για 3 προσθήκες… φέρνουν κι άλλο κίπερ

Ο προγραμματισμός στην Ομόνοια αρχίζει σιγά –σιγά να παίρνει «φωτιά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Πέραν την επανεγγραφή του Βύντρα, στο «τριφύλλι» οι άνθρωποι της Ομόνοιας που ασχολούνται με το μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας είναι συνεχώς στο ακουστικό με κάποιους ποδοσφαιριστές που πιθανόν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους στο υπόλοιπο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν προς τα έξω από το «πράσινο» στρατόπεδο φαίνεται ότι έχει παρθεί η απόφαση για να προχωρήσουν στην ένταξη τριών ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων ο ένας θα είναι τερματοφύλακας και ο οποίος θα πλαισιώνει τους Χριστούδουλου και Μιχαίλοφ.

Επίσης στον Λευκωσιάτικο σύλλογο γίνονται έντονες διεργασίες για εξεύρεση ποδοσφαιριστή ο οποίος θα καλύψει τα «φτερά» μετά και το κενό που άφησε με την πρόσφατη αποχώρηση του ο Λεάντρο Γκονζάλες.

Να σημειώσουμε ότι στην Ομόνοια το τελευταίο διάστημα βλέπουν και είναι σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας αφού ως γνωστόν ο Φαμπρίτσιο από το πρωί της Πέμπτης (11/1) έχει αποτελέσει και επίσημα παρελθόν ενώ κοντά στην πόρτα εξόδου από το “Ηλίας Πούλλος” είναι και ο Εκίθα.

Σε μια άλλη εξέλιξη ο Βραζιλιάνος μέσος της Ομόνοιας, Ρομπέλινσον Κανού την Παρασκευή (12/1) αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο από το Βέλγιο όπου εκεί ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top