Τρίποντο η Sharjah… με σκόρερ και τον Βάντερ! (video)

Τρίποντο η Sharjah… με σκόρερ και τον Βάντερ! (video)

Με το δεξί ξεκίνησε το 2018 η ομάδα του Βάντερ Sharjah FC αφού νίκησε με 2-1 εκτός έδρας την Al Nasr.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ μάλιστα ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη της Sharjah FC, καθώς στο 17ο λεπτό μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Στο 32ο ο Salem Saleh έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όμως η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Βάντερ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα  και στο 86ο λεπτό ο Suhail Salem έκανε το 2-1 για την Sharjah FC το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE