Βάζουν στο μεταγραφικό παιχνίδι και τον Mathieu Duhamel

Βάζουν στο μεταγραφικό παιχνίδι και τον Mathieu Duhamel

Στην ΑΕΛ είναι στο ψάξιμο για ποδοσφαιριστή για την γραμμή κρούσης της ομάδας και τον τελευταίο καιρό αρκετά ονόματα επιθετικών κάνουν «παρέλαση» στο «γαλαζοκίτρινο» ρεπορτάζ.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα στην Ιταλία και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας (foggiacalciomania.com) που ήρθαν στην επιφάνεια σήμερα Πέμπτη (11/1) κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Λεμεσιανού συλλόγου για τον 33χρόνο Γάλλο επιθετικό  Mathieu Duhamel.

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος ότι η Ιταλική Φόγκια θα του πρόσφερε συμβόλαιο μέχρι το 2019 και ότι για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η ΑΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.