Αναστασιάδης προς Παπαδόπουλο: ‘Ενδεχομένως να προσβάλλεις τον πατέρα σου’

Αναστασιάδης προς Παπαδόπουλο: ‘Ενδεχομένως να προσβάλλεις τον πατέρα σου’

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, είχε δηλώσει πως εάν εκλεγεί θα αναλάβει πρωτοβουλία για συνάντηση με τον Γκουτέρες, με πρόθεσή του να ‘καθαρίσει’ το τραπέζι από τις υποχωρήσεις της τελευταίας δεκαετίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή του Active, σχολίασε τις δηλώσεις του ανθυποψηφίου του,  λέγοντας ότι, ‘ με βάση τη νέα στρατηγική του (Νικόλα), θα αποσυρθούν όλες οι προτάσεις της ε/κ πλευράς. Αν έκανε αναδρομή για το ποιοι έκαναν τις προτάσεις και τι περιέχουν αυτές, θα απέφευγε την προσβολή, πιθανόν και προς τον πατέρα του».

Επίσης, ο κ. Αναστασιάδης, διερωτήθηκε εάν ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ πιστεύει ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ θα του πει, «ξεκινάμε από την αρχή».

Επιπλέον, επισήμανε την επικινδυνότητα που εμπεριέχει το ρίσκο να αποσύρει κάποιος τις υπάρχουσες προτάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE