ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ξεμπερδέψει με Δόξα… και να δει την κορυφή!

Να ξεμπερδέψει με Δόξα… και να δει την κορυφή!

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα του.

Η αήττητη πορεία του εδώ και 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι η καλύτερη επιβεβαίωση με τους γαλαζοκίτρινους να παρουσιάζονται φρέσκοι και ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στα τελευταία παιχνίδια τους.

Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε εκτός απροόπτου την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στον Ερμή και πλέον καλείται να ξεμπερδέψει με ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι αυτό της Κυριακής με την Δόξα.

Το διπλό είναι αυτό που έχουν όλοι στο μυαλό τους στον Αρχάγγελο για να πάνε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς στα μεγάλα παιχνίδια κορυφής.

Ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε ήδη να προσαρμόζει τα πλάνα του έχοντας στην διάθεση του και τον Εμίλιο Νσούε ο οποίος δηλώθηκε ήδη στην λίστα και δεν αποκλείεται να τον δούμε βασικό στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής των πρωταθλητών.

Ο Γιώργος Εφραίμ είναι πανέτοιμος για 11άδα το έδειξε και κόντρα στον Ερμή, ο Ορ αποτελεί μια καλή επιλογή για τα άκρα ενώ συνωστισμός παρατηρείται στην μεσαία γραμμή εκεί που οι επιλογές πλέον είναι αυξημένες μετά και την θετική όπως εξελίχθηκε εμφάνιση του Μπερτόλιο.

Υπάρχουν φυσικά άλλες δύο προπονήσεις μέχρι τον αγώνα με την Δόξα, ο Ελλαδίτης τεχνικός θα προσαρμόσει τα πλάνα του έχοντας ήδη αρκετές επιλογές σε όλες τις γραμμές και γνωρίζοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου.

Ο Γιώργος Κωστή παρακολούθησε την προσφυγική ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια της, πήρε σημαντικές σημειώσεις τις οποίες μετέφερε ήδη στον Γιώργο Δώνη ώστε να βγάλει την τακτική που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top