«Τιγκάρει» η Δυτική την Κυριακή!

«Τιγκάρει» η Δυτική την Κυριακή!

Πριν δέκα μέρες στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, έμειναν πολύ λίγες διαθέσιμες θέσεις στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου. 

Στο μεθαυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση, επειδή δεν είναι εργάσιμη μέρα, δεν αποκλείεται να γεμίσει εντελώς. 

Η επιστροφή στις επιτυχίες προχθές με την Πάφο, ουσιαστικά επανέφερε το κλίμα εμπιστοσύνης προς την ομάδα. Μια μικρή μερίδα οπαδών άρχισαν να γκρινιάζουν λίγο, μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα. 

Οι διοικούντες πάντως αναμένουν, ότι από τώρα μέχρι και το φινάλε του μαραθωνίου τον Μάιο, η Δυτική του Τσιρείου θα είναι τίγκα σε όλα τα παιχνίδια ντέρμπι που θα δώσει η ομάδα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE