Πρωτάκουστα πράγματα… «πληγώνουν» τον αθλητισμό

Πρωτάκουστα πράγματα… «πληγώνουν» τον αθλητισμό

Την ώρα που οι αθλητικοί φορείς, η Κυβέρνηση αλλά και τα λοιπά κόμματα στις βραβεύσεις της ΕΑΚ μίλησαν για μεγάλες βοήθειες στον αθλητισμό που παρέχουν σε κάθε άθλημα κτλ, την ίδια ώρα έρχονται και βάζουν «λουκέτο» στην κλειστή αίθουσα Εθνομάρτυρα Κυπριανού για τρεις βδομάδες λόγω της αποθήκευσης των καλπών ενόψει των προεδρικών εκλογών.

Αυτή η πρωτοφανής απόφαση εξαναγκάζει τους μαθητές του εν λόγω Λυκείου να μην κάνουν γυμναστική στην κλειστή αίθουσα όλες αυτές τις βδομάδες, ενώ την ίδια ώρα κάνουν και έξωση στον ΑΠΟΕΛ αλλά και σε άλλα σωματεία που το χρησιμοποιούν το κλειστό τις απογευματινές ώρες.

Πρωτάκουστα πράγματα για άλλη μια φορά από την Πολιτεία και τους αθλητικούς φορείς οι οποίοι μένουν μόνο στα λόγια όσον αφορά τις βοήθειες που παρέχουν στον αθλητισμό.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.