Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν - Πούτιν για Συριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν - Πούτιν για Συριακό

Τερματισμό των επιθέσεων του συριακού καθεστώτος στο Ιντλίμπ και την Ανατολική Γούτα εναντίον πολιτών, ζήτησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν από τον Ρώσο ομόλογό του Βλαδιμίρ Πούτιν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Σύμφωνα με πηγές της τουρκικής προεδρίας, ο τερματισμός των επιθέσεων είναι σημαντικό για να προχωρήσουν με επιτυχία οι συνομιλίες στην Αστάνα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν και το θέμα του πυρηνικού σταθμού στο 'Ακκουγιου και τον Turkish Stream (Αγωγό Τουρκικό Ρεύμα) επαναβεβαιώντας ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία τους σε κάθε πεδίο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE