Για την επιβεβαίωση των προγνωστικών και τη διατήρηση κορυφής

Για την επιβεβαίωση των προγνωστικών και τη διατήρηση κορυφής

Η ΑΕΚ μέσω της ιστοσελίδας της ενημερώνει:

«Εντός έδρας αποστολή για την Πετρολίνα ΑΕΚ, που υποδέχεται στο Κίτιον τον Απόλλωνα για την 13η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League (Κυριακή 14/01, 19:00).

Στόχος της ομάδας μας είναι να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, να εκμεταλλευτεί και πάλι την έδρα και με νίκη να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας προπορεύεται στην βαθμολογία με 19 βαθμούς (9 νίκες/1 ήττα) και προέρχεται από την νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Στον αγώνα του 1ου γύρου η ομάδα μας είχε κερδίσει με 79-70 στην Λεμεσό.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ανοίγοντας τα χαρτιά του για τα γεγονότα που διαμόρφωσαν την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια.