Μίλησε ο Λαΐφης… Η ομάδα όπου επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του

Μίλησε ο Λαΐφης… Η ομάδα όπου επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του

Δεν παύει από το να είναι ένα από τα πρόσωπα σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο διεθνής Κύπριος αμυντικός, πρώην της Ανόρθωσης, νυν της Στάνταρ Λιέγης, Κωνσταντίνος Λαϊφης.

Πόσο δε τώρα, όπου πλησιάζει το καλοκαίρι, και ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον σύλλογο του Βελγίου.

Ο Κύπριος αμυντικός μίλησε και παρατήρησε την επιθυμία του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα με δηλώσεις του ιδίου και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Στάνταρ Λιέγης έτσι όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα gazzetta.gr έχει ως εξής:

«Ο διετής δανεισμός του Λαΐφη από τον Ολυμπιακό στην Σταντάρ Λιέγης ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν με τον Κύπριο αμυντικό να εκφράζει την επιθυμία να παραμείνει.

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με την φανέλα της Σταντάρ Λιέγης με τους Βέλγους στο τέλος της σεζόν να έχουν την δυνατότητα να τον κάνουν ολοκληρωτικά δικό τους κάνοντας χρήση της οψιόν αγοράς που φτάνει το 1,8 εκατ. ευρώ.

Η Σταντάρ επιθυμεί να τον αποκτήσει και για τον λόγο αυτό θα πει όχι στις προτάσεις που έχει δεχτεί για τον παίκτη από την Ιταλία. «Εχουμε τα πάντα υπό έλεγχο στους δανεισμούς, τόσο του Καβάντα, όσο και του Λαϊφη. Θα κινηθούμε, όταν χρειάζεται για τους δύο παίκτες» ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Σταντάρ, Ολιβιέρ Ρενάρ.

Και από την πλευρά του ο Λαΐφης τόνισε ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην ομάδα «Θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση της ομάδας κι αν θα αποφασίσει να αγοράσει τα δικαιώματά μου στο τέλος της σεζόν. Προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος να παραμείνω στην Λιέγη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE