Αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στην ομάδα Τιμούρ – Παντελή!

Αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στην ομάδα Τιμούρ – Παντελή!

Μιλώντας ως καλεσμένος της ραδιοφωνικής εκπομπής του Super Sport FM «Όλα Μάλε», ο για χρόνια κάπτεν του Εθνικού Άχνας, Χρίστος Πογιατζής, αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στην Ανόρθωση το 2007 όταν τον ζήτησε η «Κυρία», έχοντας ως πρόεδρο τότε η ομάδα της Αμμοχώστου, τον νυν, Ανδρέα Παντελή, καθώς και προπονητή τον Τιμούρ Κετσπάγια.

«Το καλοκαίρι του 2007 μετά την πορεία που κάναμε στην Ευρώπη, ήταν ο Τιμούρ στην Ανόρθωση και πρόεδρος ο Ανδρέας Παντελή. Υπήρξαν συζητήσεις, συμφωνίες και ήταν κοντά η ανακοίνωση. Θα πήγαινα επειδή μου το έδειξε ο Τιμούρ. Η μεταγραφή δεν έγινε και περασμένα, ξεχασμένα. Ο πρόεδρος ήταν σωστός. Ήταν δική μου επιλογή να παραμείνω. Δεν πουλώ εύκολα. Δεν μπορούσα να πουλήσω το χωριό, την ομάδα» ανέφερε ο Χρίστος Πογιατζής στο ερώτημα για ποιο λόγο δεν πήγε τότε στην Ανόρθωση!

Διαβάστε επίσης:

Δεν το έκανε η καρδιά του Πογιατζή να πάει στη μεγάλη ομάδα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.