ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ TVONE: Απίστευτη διαφορά Μαλάς και Νικόλας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - VIDEO

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ TVONE: Απίστευτη διαφορά Μαλάς και Νικόλας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - VIDEO

Σε μικρό ποσοστό η διαφορά που χωρίζει τους δύο υποψήφιους για το εισιτήριο του Β' Γύρου η οποία είναι της τάξης του 0,4%.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού TvOne ο Νίκος Αναστασιάδης είναι πρώτος με μεγάλη διαφορά σύμφωνα με το αποτέλεσμα της έρευνας.

Ντέρμπι όμως προβλέπεται στο 2ο εισιτήριο για τη Β' Κυριακή. Όπως καταδεικνύει η έρευνα και παρουσιάζεται στην φωτογραφία ο Νικόλας Παπαδόπουλος φαίνεται να έχει 18,9% με τον Σταύρο Μαλά να ακολουθεί με μικρή διαφορά στο 18,5%.

Δείτε στην φωτογραφία τα αποτελέσματα της έρευνας για την πρόθεση ψήφου Α' Γύρου Προεδρικών Εκλογών.

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση της δημοσκόπησης.

Δείτε το βίντεο για την πρόθεση ψήφου στον Α' Γύρο πατώντας εδώ

Δείτε το βίντεο για την συσπείρωση των κομμάτων πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE