ΥΠΟΘΕΣΗ DREAM BOX: Νέα σύλληψη – Στο κελί 42χρονος

ΥΠΟΘΕΣΗ DREAM BOX: Νέα σύλληψη – Στο κελί 42χρονος

Σε εννιά νέες έρευνες προέβη η Αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση της Dream Box και την παράνομη συνδρομητικών καναλιών.

Μετά την έκδοση διατάγματος για τους πρώτους τρεις συλληφθέντες, η Αστυνομία, που συνεχίζει τις έρευνες, προέβη στη σύλληψη τέταρτου ατόμου, 42 ετών από την επαρχία Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια εννέα νέων ερευνών, δύο στη Λευκωσία, δύο στη Λάρνακα και πέντε στη Λεμεσό, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις και ο 42χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου σε συνεργασία με τα επαρχιακά ΤΑΕ διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE