ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Τους έφταιξαν τα θερμοκήπια

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Τους έφταιξαν τα θερμοκήπια

Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές αξίας δύο χιλιάδων ευρώ σε θερμοκήπια στη Δερύνεια, ιδιοκτησίας 59χρονου γεωργού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 59χρονος γεωργός από τη Δερύνεια κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι χθες το πρωί εντόπισε σκισμένα τα νάιλον καλύμματα των θερμοκηπίων του που διατηρεί σε αγροτική περιοχή στη Δερύνεια.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή, επιθεώρησαν τα θερμοκήπια και από έρευνες που διενήργησαν διαφάνηκε ότι η ζημιά προκλήθηκε σε 13 θερμοκήπια κατά τη διάρκεια της νύχτας 11 προς 12 Ιανουαρίου με τη χρήση μαχαιριού ή άλλου εργαλείου με λεπίδα.

Η αξία της ζημιές που προκλήθηκε στα θερμοκήπια ανέρχεται στις 2,100 ευρώ και δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.