Έτοιμος για επιστροφή… οκτώ μήνες μετά!

Έτοιμος για επιστροφή… οκτώ μήνες μετά!

Ο Βύντρα ναι μεν βρέθηκε στον πάγκο με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ωστόσο δεν πήρε λεπτά συμμετοχής από τον Ιβάιλο Πέτεφ και έτσι η επανεμφάνιση του με το τριφύλλι στο στήθος πήρε παράταση.

Ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός που έμεινε εκτός πλάνων το καλοκαίρι από τον Πάμπο Χριστοδούλου επανεγγράφηκε ξανά τον Ιανουάριο στο ρόστερ της Ομόνοιας κι αυτή την στιγμή περιμένει την δική του ευκαιρία για να αγωνιστεί και πάλι ως βασικός.

Στο σημερινό (13/1) παιχνίδι με τον Ερμή οι πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού είναι αρκετές με τον ίδιο να ανυπομονεί πολύ για να παίξει ξανά στα Κυπριακά γήπεδα μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες (τελευταία φορά με ΑΠΟΕΛ στις 13/5/17).

Ο Βούλγαρος τεχνικός με δική του απόφαση ζήτησε να επανεγγραφεί ο Βύντρα και τώρα θα περιμένει από τον Ελλαδίτη αμυντικό να τον δικαιώσει αλλά παράλληλα να δώσει σημαντικές βοήθεις στο κέντρο της άμυνας εκεί όπου το “τριφύλλι” πονάει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE