ΥΠΟΘΕΣΗ DREAMBOX: Έδωσε κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος

ΥΠΟΘΕΣΗ DREAMBOX: Έδωσε κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος

Ελεύθερος έχει αφεθεί ο ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη στη Λάρνακα, σε σχέση με τη υπόθεση για τα συνδρομητικά κανάλια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ύποπτος έδωσε κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος στο παρόν στάδιο, χωρίς να κατηγορηθεί, ένα αναμονή της ολοκλήρωσης των ερευνών της Αστυνομίας για την υπόθεση.

Ο ύποπτος, είχε συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής (12/1) στη Λάρνακα, αναφορικά με την υπόθεση παράνομου διαμοιρασμού σήματος συνδρομητικών καναλιών, παράνομης κατοχής κεντρικών εξυπηρετητών σέρβερ που διαμοιράζουν παράνομα σήμα συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης παρέμβασης σε δεδομένα συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών, παράνομης δημιουργίας αρχείου προσωπικών δεδομένων χωρίς γνωστοποίηση προς τον Εφορο Προσωπικών Δεδομένων και αδικημάτων κατά παράβασης του περί της παρεμπόδισης και καταπολέμησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες Νόμου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE