Ξαφνικό κόψιμο άλλης μιας εκπομπής στην Κυπριακή τηλεόραση!

Ξαφνικό κόψιμο άλλης μιας εκπομπής στην Κυπριακή τηλεόραση!

Νέο ξεκίνημα πραγματοποιεί μέσα στο 2018 το TVOne σε μια προσπάθεια να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης του που την φετινή χρονιά παρουσιάζουν πτώση.

 

Συγκεκριμένα επανέρχεται η εκπομπή που αγαπήθηκε από τους τηλεθεαατές που δεν είναι άλλη από το «Έχεις Μέσον» ενώ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων επιστρέψει η Στέλλα Στυλιανού.

Επιπρόσθετα πάρθηκε απόφαση όπως εκπομπές και σειρές που δεν ξεπερνούν τον μέσο όρο του σταθμού να αποχαιρετήσουν πρόωρα το τηλεοπτικό κοινό. Μια από αυτές όπως σας ενημερώσαμε και η σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου».

Το περιοδικό «TV Capuccino γράφει στο τεύχος του που κυκλοφόρησε στις 13/1 πως άλλη μια εκπομπή του άλλοτε Μegaλου καναλιού «ρίχνει αυλαία».

Πρόκειται για την εκπομπή «Τhe Blogger» με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Έβελυν Καζαντζόγλου για την οποία σχολιάζουν πως «άδοξα τελειώνει και η δεύτερη απόπειρα της για τηλεοπτική καριέρα, αφού προσθέτει στο καρνέ της άλλη μια αποτυχία».

 Τελευταία εκπομπή όπως σημειώνεται την Κυριακή 14/1.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.