«Δεν θα έρθουμε» – Κάλεσαν τον Άντρο σε προεκλογική άλλου επιτελείου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Δεν θα έρθουμε» – Κάλεσαν τον Άντρο σε προεκλογική άλλου επιτελείου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα και στον πυρετό της προεκλογικής εκστρατείας, λάθος τηλέφωνο κάλεσε το Επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου για να προσκαλέσει στη μεγάλη συγκέντρωση της Τρίτης στο στάδιο «Ελευθερία».

Όπως πληροφορούμαστε από ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, τηλεφώνησαν από το επιτελείο του υποψηφίου προέδρου στα γραφεία του κόμματος της Αριστεράς για να τους καλέσουν σε συγκέντρωσή του.

Πάντως, ο κ. Κυπριανού ήταν σαφής: «Δεν θα έρθουμε».

Πέραν, όμως, της πλάκας έχει παραγίνει το κακό με τα τηλεφωνήματα. Από την άλλη, τα Επιτελεία ας μην αλληλοτρώγονται επί του συγκεκριμένου. Έχουν υπερβεί κατά πολύ τα όρια της υγιούς προεκλογικής εκστρατείας. 

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.