ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απόπειρα φόνου εναντίον 27χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απόπειρα φόνου εναντίον 27χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο

Υπόθεση απόπειρας φόνου, με θύμα 27χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία. Του κάρφωσαν μαχαίρι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 2.15π.μ. τα ξημερώματα της Κυριακής 14/1, λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομία, ότι  μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, τραυματισμένος άνδρας. Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, μετέβησαν στο Νοσοκομείο, όπου εντόπισαν τον 27χρονο, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα, που φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στη 1.30π.μ. ενώ ο 27χρονος βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, άγνωστο πρόσωπο τον προσέγγισε και τον άρπαξε με τα χέρια. Ταυτόχρονα, δεύτερος άγνωστος, φέρεται να του κατάφερε πολλαπλά κτυπήματα με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός του. Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

 Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από φιλικά του πρόσωπα και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE