ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο για Άρη Σοϊλέδη

Νέο για Άρη Σοϊλέδη

Δεν φαίνεται ότι θα μπορέσει να… στεριώσει στην Κέρκυρα ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας, Άρης Σοϊλέδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα από την Ελλάδα, ο Σοϊλέδης δεν ικανοποίησε με την παρουσία του στους «Φαίακες» και θα είναι και αυτός στον κατάλογο παικτών που θα αποχωρήσει από την Κέρκυρα.

Δημοσίευμα στήλης της ιστοσελίδας marca-sl.gr αναφέρει χαρακτηριστικά:

Εκτός από μεταγραφές στην Κέρκυρα θα συνεχιστούν και οι εκκαθαρίσεις.

Κι ένας από τους παίκτες που θα κληθεί να περάσει την πόρτα της εξόδου – σύμφωνα με όσα μετέφεραν στην στήλη ιαματικές πηγές του Ιονίου πελάγους – είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Παρ΄ότι ο 26χρονος αμυντικός υπέγραψε μόλις το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο με την νησιώτικη ομάδα, οι εμφανίσεις του δεν ανανεώνουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και για το υπόλοιπο εξάμηνο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top