ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξεχασμένο κερί παραλίγο να προκαλέσει τραγωδία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξεχασμένο κερί παραλίγο να προκαλέσει τραγωδία

Πυρκαγιά, που προκλήθηκε από ξεχασμένο κερί, ξέσπασε στις μία μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής 14/1 σε δωμάτιο εγκαταλειμμένης κατοικίας στην Λεωφόρο Ακροπόλεως στην Λευκωσία στην οποία διέμεναν τρεις αλλοδαποί.

 

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 01.04 λήφθηκε κλήση πυρκαγιά σε δωμάτιο εγκαταλειμμένης κατοικίας στην Λεωφόρο Ακροπόλεως στην Λευκωσία στην οποία διέμεναν τρεις αλλοδαποί.
 
Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.48.
 
Η πυρκαγιά περιορίστηκε σε υπνοδωμάτιο της κατοικίας. Ένας από τους διαμένοντες 66 ετών διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα στην μύτη.
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο κερί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση της Κυβέρνησης για λειτουργία Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου στη Μουμπάι, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί κρατική επίσκεψη στην Ινδία, συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE