Ξεχειλίζει από έρωτα η Κύπρια καλλονή για τον σύντροφό της! Ερωτική εξομολόγηση μέσω Facebook

Ξεχειλίζει από έρωτα η Κύπρια καλλονή για τον σύντροφό της! Ερωτική εξομολόγηση μέσω Facebook

Eίναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, πριν από ακόμα τους γνωρίσουμε μέσα από τον επαγγελματικό τους χώρο. Φροντίζουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί με την όμορφη Μαρία να ακολουθεί τον σύντροφό της και στη Δανία όπου αγωνίζεται.

Ο λόγος για τον Πιέρο Σωτηρίου ο οποίος γιόρτασε το Σάββατο (13/1) τα γενέθλιά του, σβήνοντας 25 κεράκια στην τούρτα και διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας στην Κοπεγχάγη

Η Μαρία Κορτζιά ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram ένα κείμενο-ερωτική εξομολόγηση «στάζοντας» μέλι για τον σύντροφο της ζωής της με τα λόγια της να συγκινούν

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE