ΛΑΡΝΑΚΑ: Διάρρηξη σε πρακτορείο στοιχημάτων- «Κάρφωσαν» 32χρονο

 ΛΑΡΝΑΚΑ: Διάρρηξη σε πρακτορείο στοιχημάτων- «Κάρφωσαν» 32χρονο

Οι άμεσες ενέργειες της Αστυνομίας, οδήγησαν στη σύλληψη 32χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, λίγες ώρες μετά τη διάπραξή της.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3π.μ. της Κυριακής 14/1 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων στη Λάρνακα, ότι μεταξύ των ωρών 10μ.μ. χθες και 2.25π.μ. σήμερα, άγνωστοι διέρρηξαν το πρακτορείο του και έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου, βάση της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα εναντίον του.

Γύρω στις 10π.μ. σήμερα, ο 32χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE