Το θέλει πολύ αυτό το ντέρμπι η «Κυρία»! Το σκέφτεται ο Λέβι (πιθανή ενδεκάδα)

Το θέλει πολύ αυτό το ντέρμπι η «Κυρία»! Το σκέφτεται ο Λέβι (πιθανή ενδεκάδα)

Να επιστρέψει στην κορυφή θέλει η Ανόρθωση η οποία μετά και την νίκη της ΑΕΚ «έπεσε» στη δεύτερη θέση. Σε περίπτωση μη νικηφόρου αποτελέσματος πιθανότατα θα πέσει ακόμη πιο κάτω με τις διαφορές στο βαθμολογικό πίνακα να είναι μικρές και λεπτές.

Αυτό κάνει την ανάγκη για νίκη στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα ακόμη μεγαλύτερη. Ο Ρόνι Λέβι γνωρίζει πολύ καλά ότι οι παίκτες του θα έχουν ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει επιθετική πληρότητα, ποιότητα και σκοράρει με σχετική ευκολία.

Ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες αλλά και τον κόσμο είναι και το αήττητο σερί του Απόλλωνα.

Έτσι για να πάρει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη η Ανόρθωση θα πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη, διαβασμένη, παθιασμένη και συγκεντρωμένη στο γήπεδο. Η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζεις τις υπηρεσίες των Γκάντζεφ και Παλάνκα που είναι τραυματίες.

Το δίλλημα με Πράνιτς
Απ’ εκεί και πέρα όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Λέβι το σκέφτεται για το τι θα κάνει με τον Πράνιτς. Αν θα τον χρησιμοποιήσει στο κέντρο στη θέση του τραυματία Γκάντζεφ ή αν θα τον αφήσει σε ρόλο αριστερού μπακ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς. Δεξί μπακ ο Σιβού και αριστερό ένας εκ των Πηλέα ή Πράνιτς. Αν παίξει ο Πράνιτς ο Πηλέας θα μείνει στον πάγκο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ.

Στη μεσαία γραμμή σίγουρος είναι ο Ζοάο Βίκτορ και την άλλη θέση διεκδικούν Οικονομίδης και Πράνιτς. Λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Ράγιος σε ελεύθερο ρόλο, στα δυο «φτερά» της επίθεσης Σισέ και Αμπντουλάγιεφ και στην κορυφή ο Καμαρά. Θέση με λιγότερες πιθανότητες διεκδικεί και ο Καλό.

Θα είναι και πάλι εκεί…
Περίπου 1300 φίλοι της Ανόρθωσης αναμένεται να είναι στο Τσίρειο γα να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Τα εισιτήρια ήταν πολύ λίγα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κόσμου και αυτό δείχνει και τη δίψα που επικρατεί στη σημερινή Ανόρθωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο - «Έσβησε» μοτοσικλετιστής – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Βίντεο
Δημοσκόπηση «Καθημερινής»: Οκτώ μήνες πριν την κάλπη - Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε σήμερα εκλογές
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Οι κατασκευαστές προειδοποιούν: Μην το κάνετε αυτό στο πλυντήριο ρούχων σας αμέσως μετά τη χρήση του

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE