ΠΑΦΟΣ: Οκταήμερη κράτηση στον 35χρονο – Συνελήφθη για απόπειρα ληστείας τράπεζας και διάρρηξη στο Γενικό Νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Οκταήμερη κράτηση στον 35χρονο – Συνελήφθη για απόπειρα ληστείας τράπεζας και διάρρηξη στο Γενικό Νοσοκομείο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα ο 35χρονος που συνελήφθη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ως ύποπτος για την απόπειρα ληστείας της Τράπεζας Κύπρου που διαπράχθηκε την 4η Ιανουαρίου του 2018 αλλά και την διάρρηξη και κλοπή λογιστηρίου του ΓΝ Πάφου που διαπράχθηκε την 30η Ιανουαρίου του 2017.

Το Δικαστήριο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του 35χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Αστυνομία όπως αναφέρθηκε οδηγήθηκε στην σύλληψη του 35χρονου μετά από επιστημονική μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο τόσο ο 35χρονος όσο και αυτός που καταζητούν οι ανακριτικές αρχές, να εμπλέκονται σε υποθέσεις τριών ληστειών υποκαταστημάτων Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων που διαπράχθηκαν τους τελευταίους πέντε μήνες στην Τίμη , στην Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπάγου και στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η απόπειρα ληστείας υποκαταστήματος της Τράπεζας Κύπρου που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου διαπράχθηκε το μεσημέρι στις 4 Ιανουαρίου του 2018, όταν δύο πρόσωπα τα οποία φαίνεται ότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους προσπάθησαν να εισέλθουν σε υποκατάστημα Τράπεζας στην Πάφο.

Οι δύο ύποπτοι φαίνεται ότι με μεταλλικό αντικείμενο που είχαν στην κατοχή τους, προσπάθησαν να σπάσουν το γυαλί πλαϊνής εισόδου του υποκαταστήματος, δεν τα κατάφεραν όμως και εγκατέλειψαν την περιοχή.

Σε σχέση με την διάρρηξη του λογιστηρίου του ΓΝ Πάφου ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και δύο σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικών υπολογιστών .

Ανακρινόμενος ο 35χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE