ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κύπριος έχασε την πτήση και την ‘πλήρωσαν’ οι αστυνομικοί

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κύπριος έχασε την πτήση και την ‘πλήρωσαν’ οι αστυνομικοί

Κύπριος επιβάτης δεν αναχώρησε ποτέ με την πτήση του, μετά τις χειροπέδες κατέληξε στο νοσοκομείο.

Το ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 03:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας 15/01 στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ο επιβάτης είχε καθυστερήσει στις αναχωρήσεις και δεν του επιτράπηκε να φύγει καθώς το αεροπλάνο ήταν έτοιμο για απογείωση.

Τότε, ο Κύπριος επιβάτης άρχισε να φωνάζει, να προκαλεί ανησυχία και να εξυβρίζει τους αστυνομικούς που πήγαν να τον καθησυχάσουν.

Ο οξύθυμος επιβάτης συνελήφθη για τα αδικήματά της ανησυχίας και της δημόσιας εξύβρισης ενώ κατά την διάρκεια που ο αστυνομικός του φορούσε χειροπέδες αυτός αντιστεκόταν και τον έσπρωχνε.

Μόλις οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, ο Κύπριος επιβάτης ζήτησε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο καθώς δεν αισθάνονταν καλά.

Ι.Μ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση της Κυβέρνησης για λειτουργία Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου στη Μουμπάι, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί κρατική επίσκεψη στην Ινδία, συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE