ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο 27χρονος

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο 27χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμείνει ο 27χρονος άντρας ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής (14/01) δέχθηκε μαχαιριές από άλλο πρόσωπο έξω από νυκτερινό κέντρο.

Ο 27χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη.

Θυμίζουμε πως η Αστυνομία έλαβε μήνυμα γύρω στις 2:15 τα ξημερώματα της Κυριακής (14/1), σύμφωνα με το οποίο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στη 1.30π.μ. ενώ ο 27χρονος βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, άγνωστο πρόσωπο τον προσέγγισε και τον άρπαξε με τα χέρια. Ταυτόχρονα, δεύτερος άγνωστος, φέρεται να του κατάφερε πολλαπλά κτυπήματα με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία αναζητεί 19χρονο άντρα Αραβικής καταγωγής ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την απόπειρα φόνου.

Να σημειώσουμε πως ο 27χρονος την Κυριακή 14/01 εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE