Δραματική διάσωση κολυμβητή – Εγκλωβίστηκε κάτω από στρώμα πάγου - VIDEO

Δραματική διάσωση κολυμβητή – Εγκλωβίστηκε κάτω από στρώμα πάγου - VIDEO

Τόλμη ή άγνοια έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ενός Κινέζου χειμερινού κολυμβητή, ο οποίος βούτηξε σε μια κυριολεκτικά παγωμένη λίμνη.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε την Δευτέρα 15/1, στην ιστοσελίδα Liveleak, δείχνει ένα κολυμβητή να κολυμπά κάτω από στρώμα πάγου, σε λίμνη στην Κίνα.


Ο θαρραλέος κολυμβητής, όπως φαίνεται και στο βίντεο, χάνει την τρύπα στον πάγο από την οποία λογάριαζε να αναδυθεί, ενώ φίλοι του που τον είδαν να παγιδεύεται λίγα μέτρα μετά πιο κάτω, έσπευσαν να τον βοηθήσουν.


Πηδώντας στον πάγο και με τη χρήση εργαλείου, κατάφεραν να ανοίξουν τρύπα και να γλυτώσουν τον άντρα από ασφυξία και υποθερμία.


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE