Παρελθόν από την Ομόνοια…

Παρελθόν από την Ομόνοια…

Το απόγευμα της Δευτέρας (15/1) η Ομόνοια με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας με τον Τζόναθαν Μπεντέκε. 

Ο ποδοσφαιριστής που ήρθε την καλοκαιρινή περίοδο στο “τριφύλλι” δεν πήρε τον αναμενώμενο χρόνο συμμετοχής (αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια) και σήμερα (15/1) είδε την πόρτα εξόδου από το “Ηλίας Πούλλος”

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Τζόναθαν Μπεντέκε.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Τζόναθαν Μπεντέκε και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει στο σημείο όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία - Καταλυτική η βοήθεια από τα πτητικά μέσα

Παραμένει στο σημείο όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία - Καταλυτική η βοήθεια από τα πτητικά μέσα

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, παρά μόνο αναζωπυρώσεις, για τις οποίες συνεχίζουν να επιχειρούν όλες οι επίγειες δυνάμεις, οι οποίες θα παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

BEST OF TOTHEMAONLINE