Ολγκίν: Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε κάποια από τα μέτρα
Μετά τη συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν συνάντησε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουλίου.
Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, στο Πρωινό Δρομολόγιο και στην δημοσιογράφο Ελένη Βρεττού, ανέφερε πως από τις προκαταρτικές εξεταστείς δεν διαφάνηκε να υπήρχε διαρροή υγραερίου.
Πιο συγκεκριμένα επεσήμανε πως τα αέρια του λέβητα που υπήρχες εκτός του σπιτιού εισέρχονταν στο σπίτι δια μέσου ενός μικρού παραθύρου.
Όπως τόνισε, ο ιδιοκτήτης είχε προβεί σε μια κατασκευή ενός κλειστού χώρου που εφάπτεται της κατοικίας και εκεί είχε τοποθετήσει το λέβητα της θέρμανσης.
Έτσι τα αέρια της καύσης από το σύστημα θέρμανσης διοχετεύονταν εντός του σπιτιού από ένα μικρό παραθυράκι.
Αυτό διαφάνηκε σύμφωνα με τον κ. Κεττή από επιτόπιες έρευνες της Πυροσβεστικής.
Να σημειώσουμε πως όταν έπεσε η θερμοκρασία εντός του σπιτιού, η θέρμανσης μπήκε και πάλι σε λειτουργία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΟ ΖΕΥΓΟΣ – ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις