Με νεκροφόρα διακινούσαν κοκαΐνη στη Σπάρτη

Με νεκροφόρα διακινούσαν κοκαΐνη στη Σπάρτη

Μέσα στη νεκροφόρα οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα πέντε "φιξάκια" με κοκαΐνη συνολικού βάρους 4,2 γραμμάριων έτοιμα για πώληση

Όλο και πιο πρωτότυπους τρόπους σκαρφίζονται οι διακινητές ναρκωτικών για να μεταφέρουν το παράνομο εμπόρευμά τους χωρίς να δίνουν στόχο. Έτσι, οι εργαζόμενοι σε ένα γραφείο τελετών στη Σπάρτη έκρυβαν τις δόσεις κοκαΐνης που θα διακινούσαν μέσα στη... νεκροφόρα!

Ωστόσο, η παράπλευρη δραστηριότητά τους είχε φτάσει στα αυτιά των ανδρών της τοπικής Αστυνομίας, που έστησαν μπλόκο στο όχημα στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στην Σκάλα Λακωνίας και το ακινητοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου για να κάνουν έρευνα.

Μέσα στη νεκροφόρα βρήκαν κρυμμένα πέντε "φιξάκια" με κοκαΐνη συνολικού βάρους 4,2 γραμμάριων έτοιμα για πώληση και συνέλαβαν τον 33χρονο οδηγό και τον 38χρονο συνοδηγό, που είναι υπάλληλος του γραφείου τελετών.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δύο συλληφθέντων στην Σπάρτη και την κοινότητα Αφυσσού, κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, ένας τρίφτης κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε και η νεκροφόρα ως μέσο για την διάθεση της κοκαΐνης.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE