ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Κύπρο ο Τόρες… Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου για όσα «καίνε» την ΑΕΛ!

Στην Κύπρο ο Τόρες… Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου για όσα «καίνε» την ΑΕΛ!

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0, και «στάθηκε» σε όλα τα θέματα που αφορούν τους «λέοντες».

Αναφέρθηκε στο «ντέρμπι» που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ, στις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και στις σκέψεις για καταγγελία του ρέφερι που διηύθυνε το ματς με την Πάφο.

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι άλλο ένα ντέρμπι, το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Είναι αυτά τα παιχνίδια που περιμένει όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος. Αναμένουμε πως θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο ΓΣΠ».

Για τις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι στο ΓΣΠ: «Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να παίζαμε κανονικά στην αρχή της χρονιάς, όταν το ΑΠΟΕΛ ήταν και πιεσμένο λόγω της Ευρώπης. Ήρθαν τα πράγματα όπως ήρθαν και αναγκαστικά θα πάμε αύριο να πάμε να παίξουμε αγώνα 2ης αγωνιστικής. Δεν υπάρχει καμία απουσία στο ΑΠΟΕΛ. Όταν έχεις 25-27 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, δεν σου λείπουν παίκτες. Ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλες ομάδες».

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Το ΑΠΟΕΛ διαθέτει μια εξαιρετική επιθετική γραμμή, στα τελευταία παιχνίδια πετυχαίνει αρκετά γκολ. Εμείς έχουμε την καλύτερη αμυντική γραμμή. Θέλουμε να το διατηρήσουμε και να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι».

Για την αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΛ: «Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Το θέμα είναι να βελτιωθούμε στην επίθεση, εκεί που φαίνεται πως έχουμε ένα πρόβλημα. Η ομάδα έχει αυτό το μέταλλο και παρά τις δυσκολίες και τα διαφόρων ειδών προβλήματα που συναντά, αντέχει. Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».

Για την διαιτησία με την Πάφο: «Σήμερα θα παρθεί οριστική απόφαση αν θα προχωρήσουμε σε καταγγελία του διαιτητή και του β΄ βοηθού διαιτητή της αναμέτρησης. Ο τηλεοπτικός φακός είναι ξεκάθαρος. Θα παρθεί σήμερα η απόφαση από τον πρόεδρο».

Για τον Τόρες και τον Γκαμπιονέτα: «Ο Τόρες έχει έρθει τα ξημερώματα στη Κύπρο, ήδη τον έχουν παραλάβει οι ιατροί μας, θα περάσει από εξετάσεις για να εγγραφεί και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας. Πιστεύουμε ότι είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής που θα μας βοηθήσει. Σε ότι αφορά τον Γκαμπιονέτα, είναι έμπειρος παίκτης, παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αυτή την εβδομάδα θέλουμε να ολοκληρώσουμε και την τρίτη μας μεταγραφή».

Για τη παρουσία των φίλων της ΑΕΛ στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι δεδομένο πως θα είναι λίγος ο κόσμος. Υπάρχει μια απόφαση από τους οργανωμένους για αποχή. Δυστυχώς είναι ένα μέτρο που απομακρύνει το κόσμο από τα γήπεδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top