Δεν ακούμπησε ο Τζόναθαν…

Δεν ακούμπησε ο Τζόναθαν…

Πέρασε και δεν ακούμπησε ο Τζόναθαν Μπεντέκε από την Ομόνοια. Όταν ήρθε το καλοκαίρι ο Βέλγος στο τριφύλλι, έγινε -λίγο περισσότερος – θόρυβος, λόγω του διάσημου αδελφού του! 

Συνοδευόταν με ερωτηματικά η άφιξη του, από τότε που ήρθε. Χθες του έδωσαν το πασαπόρτι και πολύ καλά έκαμαν. 

Συνολικά έγραψε 26 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του τριφυλλιού ο Μπεντέκε. Μπήκε αλλαγή στα παιχνίδια με Εθνικό και ΑΕΚ εντός και με τον Άρη εκτός. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.