Στο Προεδρικό Μέγαρο Τσίπρας και Αμπντάλαχ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Προεδρικό Μέγαρο Τσίπρας και Αμπντάλαχ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπτάλαχ ΙΙ όπου θα πραγματοποιηθεί η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας.

Κατά την άφιξή του έγινε επίσημη υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και κατάθεση στεφάνου στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακάριου ΙΙΙ.

Οι δύο θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τριμερής συνάντηση και με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έφτασε στο Προεδρικό λίγο πριν τις 10:30.

Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η διευρυμένη Τριμερής Σύνοδος Κορυφής και στις 13.15 θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ, υπογραφές συμφωνιών και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στις τρεις αντιπροσωπείες.

Στις 15.15 θα πραγματοποιηθεί διμερής συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Βασιλιά της Ιορδανίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.