Δεν θα υπάρξει προπώληση…

Δεν θα υπάρξει προπώληση…

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Αγία Νάπα για το κύπελλο εξέδωσε η Ανόρθωση, στην οποία ενημερώνει πως δεν θα υπάρξει προπώληση, αλλά ανοικτά ταμεία την ημέρα του ματς.

Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να ενημερώσει πως δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Αγία Νάπα την Τετάρτη (17/1, 19:00) στο ΓΣΖ αλλά θα ανοίξουν ταμεία την μέρα του αγώνα.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη, στις 18:00, θα ανοίξουν τα ταμεία και οι είσοδοι. Η γενική είσοδος έχει οριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 10 ευρώ. Το παιδικό θα είναι δωρεάν, με την προϋπόθεση πως θα υπάρχει συνοδεία του παιδιού από γονέα ή κηδεμόνα. Οι οπαδοί μας θα καθίσουν στην Ανατολική κερκίδα του ΓΣΖ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.