Κατ' ιδίαν συνάντηση Τσίπρα - Αμπντάλλα

Κατ' ιδίαν συνάντηση Τσίπρα - Αμπντάλλα

Πριν τις δηλώσεις των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας πραγματοποιήθηκε τελικά, η κατ` ιδίαν συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β`, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής ανάμεσα στις τρεις χώρες.

Μετά τις δηλώσεις θα υπογραφούν συμφωνίες ανάμεσα στις τρεις χώρες. Ακολούθως οι ηγέτες και τα μέλη των αντιπροσωπειών τους θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE