Προσπαθούσε να περάσει 13 κιλά ηρωίνη από το «Ελ. Βενιζέλος» - Σε διπλό πάτο βαλίτσας

Προσπαθούσε να περάσει 13 κιλά ηρωίνη από το «Ελ. Βενιζέλος» - Σε διπλό πάτο βαλίτσας

Ένας 52χρονος Πακιστανός συνελήφθη, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, κατηγορούμενος για εισαγωγή στην Ελλάδα ποσότητας ηρωίνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 52χρονος που αφίχθη στην Ελλάδα από το Πακιστάν, μέσω Κατάρ, μετέφερε ηρωίνη βάρους 13 κιλών και 150 γραμμαρίων, μέσα σε δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο της αποσκευής του.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν 400 ευρώ και 10.000 ρουπίες Πακιστάν, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.