Με το «καλημέρα» του αγώνα μπήκε το τέρμα και έμεινε μέχρι τέλους

Με το «καλημέρα» του αγώνα μπήκε το τέρμα και έμεινε μέχρι τέλους

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Εθνική Νέων U19 από τη Δανία στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό που έγινε στην Αγία Νάπα.

Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημειώθηκε στο 1ο λεπτό του αγώνα.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Δ. Δημητρίου (82’ Παπαχαραλάμπους), Π. Ιωάννου (82’ Αλ. Μιχαήλ), Ζ. Άδωνι, Ι. Παναγίδης (70’ Κωστή), Μ. Χαραλάμπους (60’ Ν. Ραουνάς), Α. Κατσαντώνης (82’ Ελ. Ανδρέου), Γ. Γερολέμου (70’ Γενεθλίου), Ν. Μενελάου (70’ Ν. Παναγιώτου), Χ. Χαραλάμπους, Μ. Ιωάννου (60’ Β. Δημοσθένους), Κ. Σεργίου (82’ Κ. Ηλία).

Την Πέμπτη οι δύο ομάδες θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι στην Αγία Νάπα.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE