Πέρασε από κατάθλιψη ο Φροξυλιάς! «Ήταν οι χειρότεροι έξι μήνες της ζωής μου»

Πέρασε από κατάθλιψη ο Φροξυλιάς! «Ήταν οι χειρότεροι έξι μήνες της ζωής μου»

Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε αλλάζοντας πολλές ομάδες, ωστόσο φαίνεται να βρήκε το «λιμάνι» του στη Σκωτία και την ομάδα της Dumbarton όπου δείχνουν να τον σέβονται και να τον υπολογίζουν ως ένα βασικό γρανάζι.

Ο λόγος για τον Κύπριο διεθνή Δημήτρη Φροξυλιά ο οποίος σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Dumbarton REPORTER αποκάλυψε πολλά και διάφορα που σίγουρα θα σχολιαστούν.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα όσα είπε ο «Φρόξυ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE