Πρώην παίκτης κυπριακών ομάδων ο διάδοχος Ντομίνγκος Πασιένσια (photo)

Πρώην παίκτης κυπριακών ομάδων ο διάδοχος Ντομίνγκος Πασιένσια (photo)

Ο Πορτογάλος προπονητής, Ντομίνγκος Πασιένσια, είναι γνωστός στο κυπριακό ποδοσφαιρικό κοινό από το πέρασμα του το 2015 από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Μετά την κυπριακή ομάδα, ο 49χρονος (02-01-1969) κόουτς είχε αναλάβει το 2017 τον πάγκο της Μπελενένσες.

Εντούτοις, η άσχημη πορεία της Πορτογαλικής ομάδας την τρέχουσα σεζόν, έφερε τη διοίκηση να αποφασίζει το διαζύγιο με τον Πασιένσια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο αντικαταστάτης του Ντομίνγκος Πασιένσια είναι ο Χόρχε Σίλας.  Πρόκληση για τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ, ΑΕΠ και του Εθνικού Άχνας για την προπονητική καριέρα που ξεκινάει στον πάγκο της Μπελενένσες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.