Πρώην παίκτης κυπριακών ομάδων ο διάδοχος Ντομίνγκος Πασιένσια (photo)

Πρώην παίκτης κυπριακών ομάδων ο διάδοχος Ντομίνγκος Πασιένσια (photo)

Ο Πορτογάλος προπονητής, Ντομίνγκος Πασιένσια, είναι γνωστός στο κυπριακό ποδοσφαιρικό κοινό από το πέρασμα του το 2015 από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Μετά την κυπριακή ομάδα, ο 49χρονος (02-01-1969) κόουτς είχε αναλάβει το 2017 τον πάγκο της Μπελενένσες.

Εντούτοις, η άσχημη πορεία της Πορτογαλικής ομάδας την τρέχουσα σεζόν, έφερε τη διοίκηση να αποφασίζει το διαζύγιο με τον Πασιένσια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο αντικαταστάτης του Ντομίνγκος Πασιένσια είναι ο Χόρχε Σίλας.  Πρόκληση για τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ, ΑΕΠ και του Εθνικού Άχνας για την προπονητική καριέρα που ξεκινάει στον πάγκο της Μπελενένσες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE