Από την Μπαρτσελόνα στην Μπράγκα και… έτοιμος για να έρθει στην Κύπρο (videos)
16.01.2018 - 20:00
Το μεταγραφικό σαφάρι συνεχίζεται για την ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού μετά την απόκτηση Τόρες, βρίσκονται σε αναμονή αύριο της άφιξης του Ντενίλσον Γκαμπιονέτα, ενώ ως τρίτη μεταγραφή όλα συντείνουν ότι θα είναι ο 24χρονος (18-05-1993) Ισπανός εξτρέμ Χουάν Άνχελ Ρομάν Ολλέ (Joan Ángel Román Ollè).
Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, την τριετία 2012-2015 ανήκε στη Β΄ ομάδα της Μπαρτσελόνα, ενώ από το 2015 ήταν στη δύναμη της Μπράγκα, όπου δόθηκε δανεικός σε Νασιονάλ και Σλασκ.
ΑΕΛ και Ρομάν είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών, πολύ κοντά σε συμφωνία, και εάν δεν προκύψει το παραμικρό πρόβλημα, τότε ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπράγκα, θα έρθει να συνεχίσει στην Κύπρο την καριέρα του.
Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του παίκτη, καθώς και το παλμαρέ του.
Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.