Αποστολή με 17 παίκτες ο Δώνης κόντρα στην ΑΕΛ

Αποστολή με 17 παίκτες ο Δώνης κόντρα στην ΑΕΛ

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ ολοκληρώθηκε και η επίσημη ενημέρωση αναφέρει για την αποστολή:

«Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αναβληθέντα αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή της αυριανής (17:30) αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΛ συμπεριλήφθηκαν από τον κ. Δώνη 17 ποδοσφαιριστές.

Αποστολή:

Παρασκευάς, Αλεξάνδρου, Lago, Μερκής, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Αντωνίου, Oar, Bertoglio, Ebecilio, Poté, De Camargo.

Νέα προπόνησης:

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν σήμερα οι Milanov, Rueda και Vinícius. Παραμένει στη Βραζιλία, ο Carlão και στην Ολλανδία ο Waterman».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE