ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι επιστροφές που δίνουν λύσεις στον Πέτεφ σε ένα σημαντικό ντέρμπι!

Οι επιστροφές που δίνουν λύσεις στον Πέτεφ σε ένα σημαντικό ντέρμπι!

Ντέρμπι καλείται να δώσει η Ομόνοια αύριο (17/1) κόντρα στον Απόλλωνα η Ομόνοια μέσα στο Τσίρειο σε παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για να γίνει την 2η αγωνιστική όμως αναβλήθηκε ελέω των υποχρεώσεων που είχε ο Απόλλωνας στην Ευρώπη.

To τριφύλλι μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες και ο Ιβάιλο Πέτεφ έχει αλλάξει το κλίμα στην Ομόνοια. Η ομάδα διανύει ίσως την καλύτερη φετινή της περίοδο, αρκετοί παίχτες ανέβασαν απόδοση και ο πράσινος λαός βλέπει το αγωνιστικό ανέβασμα εντός των τεσσάρων γραμμών. Η επόμενη δυάδα αγώνων θα κρίνει πολλά για την Ομόνοια (Απόλλων και ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο) όμως η αρχή θα γίνει αύριο (17/1) κόντρα στο συγκρότημα του Σοφρώνη Αυγουστή. 

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο τερματοφύλακας Νικολάι Μιχαίλοφ και ο Λουκάς Βύντρα καθώς δεν ήταν εγγεγραμμένοι στο ρόστερ την χρονική περίοδο που θα διεξαγόταν το παιχνίδι ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Κανού και Εκίθα (εδώ και καιρό απουσιάζει ο στόπερ της Ομόνοιας). Μετρά και επιστροφές όμως ο κ. Πέτεφ καθώς επανέρχονται οι Μαργκάσα, Δημητρίου, Μπρέβελντ και Χριστοδούλου (αναμένεται να αγωνιστεί βασικός ο νεαρός τερματοφύλακας). Ο Βούλγαρος τεχνικός θα καταστρώσει τα πλάνα του με μοναδικό σκοπό την νίκη που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία στο πράσινο στρατόπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top