ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικη εγκυμονούσα κατήγγειλε τον 19χρονο πρώην σύμβιό της για ξυλοδαρμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικη εγκυμονούσα κατήγγειλε τον 19χρονο πρώην σύμβιό της για ξυλοδαρμό

Σε καταγγελία εναντίον του 19χρονου πρώην σύμβιού της προέβη 16χρονη εγκυμονούσα τη Δευτέρα (15/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η 16χρονη μαθήτρια μετέβη στην στο ΤΑΕ Λεμεσού καταγγέλλοντας ότι τη Δευτέρα, ενώ είχε προηγηθεί απειλητικό τηλεφώνημα, την περίμενε έξω από το σχολείο ο 19χρονος πρώην σύμβιός της.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, ο 19χρονος διά της βίας την έβαλε στο αυτοκίνητο και μετά από καυγά και απειλές, η ίδια κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να φύγει.

Όμως ο 19χρονος κατάφερε να την ξαναπιάσει και, τραβώντας την από τα μαλλιά, την «έσυρε» πίσω στο αυτοκίνητο όπου την χαστούκισε.

Έπειτα την άφησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και η 16χρονη εγκυμονούσα κάλεσε τη μητέρα της, με την οποία μετέβη στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Για το συμβάν αναζητείται ο 19χρονος.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE