Σε «κίτρινο συναγερμό» η Κίνα λόγω πυκνής ομίχλης

Σε «κίτρινο συναγερμό» η Κίνα λόγω πυκνής ομίχλης

Σε επίπεδο “κίτρινου συναγερμού” εξακολουθούν να βρίσκονται περιοχές στα βόρεια κι ανατολικά της Κίνας υπό τον φόβο επικράτησης συνθηκών πυκνής ομίχλης, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το εθνικό παρατηρητήριο μετεωρολογικών συνθηκών και ατμόσφαιρας (NMC).

Οι συνθήκες ομίχλης αναμένεται ότι θα επικρατήσουν στις επαρχίες, Σαντόνγκ, Ανχούι, Τσιανγκσού, Χουμπέι, Χενάν και Σετσουάν κατά το 24ωρο που διανύουμε, σύμφωνα με το NMC.

Σε μερικές περιοχές, η ορατότητα αναμένεται ότι θα περιοριστεί σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.