Βροντερό «όχι» στο μέτρο της ΚΟΠ

Βροντερό «όχι» στο μέτρο της ΚΟΠ

Μόλις 67 υποστηρικτές της ΑΕΛ έχουν αγοράσει εισιτήριο, μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ, για το σημερινό εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. 

Είναι βροντερό το “όχι’ των οπαδών της Λεμεσιανής ομάδας, προς αυτούς που τάχα μου, αποφάσισαν το μέτρο της ταυτοποίησης (των φιλοξενούμενων οπαδών στα ντέρμπι) για καταπολέμηση των φαινομένων βίας στα γήπεδα. 

Υπό κανονικές συνθήκες, μερικές εκατοντάδες ΑΕΛιστών, θα πήγαιναν σήμερα στο γήπεδο της Λευκωσίας. 

Άντε να μας πείσουν οι διαχειριστές του δημοφιλέστερου αθλήματος, ότι τους νοιάζει και πολύ που δεν πάει αρκετός κόσμος στα γήπεδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE