Αλλάζουν πολλά…

Αλλάζουν πολλά…

Τα σημερινά ντέρμπι σε Λευκωσία και Λεμεσό αναμένεται να αλλάξουν πολλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Σε περίπτωση νίκης του ΑΠΟΕΛ η ομάδα θα «πατήσει» μόνη πρώτη στην κορυφή και θα έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ και ο Απόλλωνας αν κερδίσει την Ομόνοια θα πιάσει την ΑΕΚ στους 43 βαθμούς.

Με λίγα λόγια τα σημερινά ματς αναμένεται να αλλάξουν αρκετά στο βαθμολογικό πίνακα και να δημιουργήσουν νέα δεδομένα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE