ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνω κάτω το παλιό νοσοκομείο - Τους έφταιξε γιατρός και νοσηλεύτρια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνω κάτω το παλιό νοσοκομείο - Τους έφταιξε γιατρός και νοσηλεύτρια

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν το βραδύ της Τρίτης (16/01) γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Παλιού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στην ιστοσελίδα μας, δυο πρόσωπα, χρήστες ναρκωτικών ουσιών, μετέβησαν γύρω στις 19:00 το βράδυ του Τρίτης 19/01 στο Παλιό Νοσοκομείο της Λεμεσού αναστατώνοντας το τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

Πιο συγκεκριμένα, απείλησαν και εξύβριζαν ιατρό και νοσηλεύτρια των Πρώτων Βοηθειών.

Οι γιατροί πανικόβλητοι και μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο, κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία.

Οι δυο άντρες μόλις αντιλήφθηκαν ότι κλήθηκαν μέλη της δύναμης, αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Για κακή τους τύχη όμως δεν κατάφεραν να πάνε και πολύ μακριά καθώς αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον ένα και τον μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και το δεύτερο πρόσωπο.

Όπως μας αναφέρθηκε πρόκειται για γνωστά πρόσωπα στις Αρχές, οι οποίοι είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Ι.Μάντζιηπα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE