Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στην ιστοσελίδα μας, δυο πρόσωπα, χρήστες ναρκωτικών ουσιών, μετέβησαν γύρω στις 19:00 το βράδυ του Τρίτης 19/01 στο Παλιό Νοσοκομείο της Λεμεσού αναστατώνοντας το τμήμα Πρώτων Βοηθειών.
Πιο συγκεκριμένα, απείλησαν και εξύβριζαν ιατρό και νοσηλεύτρια των Πρώτων Βοηθειών.
Οι γιατροί πανικόβλητοι και μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο, κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία.
Οι δυο άντρες μόλις αντιλήφθηκαν ότι κλήθηκαν μέλη της δύναμης, αμέσως τράπηκαν σε φυγή.
Για κακή τους τύχη όμως δεν κατάφεραν να πάνε και πολύ μακριά καθώς αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον ένα και τον μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.
Λίγο αργότερα συνελήφθη και το δεύτερο πρόσωπο.
Όπως μας αναφέρθηκε πρόκειται για γνωστά πρόσωπα στις Αρχές, οι οποίοι είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών.
Ι.Μάντζιηπα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις